stege

min design från 2010/11

jag pallar inte karriärs stegen, är för trött i benen. jag vill flyga.

sickwhitelove.

Next- Black color

 

Förutom hår fotograferingen som ska ske under januari så ska jag göra en fotografering som är inspirerad på färgmålade afrikaner med färg glada pärlhalsband över den nakna kroppen.

dry and dusty

lost in the world.

Jag åker alltid iväg vid rätt tillfällen. Nu är det dags igen att hitta lyckan tillbaka i Barcelona. Jag ska fira jul bland hög musik och massa fest. Vi är inte som andra. Jag kommer fynda zara med "Spaninen priser" och dricka varmchoklad i solen på mitt favorit cafe. Mina två nära vänner kommer vara på plats så ingenting kan gå fel.

Internship

Det börjar närma sig, min 9 veckors praktik hos Tekla Knaust. Jag kan inte vara något annat än stolt över mig själv. Kommer utvecklas och slava som fan. Det kommer bli en riktig god tid.

dance yourself clean.

jag är riktigt svag för balett.

The Boy.

19.06

gammal målning från 2010.
cigarett efter cigarett med boniver på högnivå i öronen. jag vill bli galen.

We are the same.

Jag är en kall preson. ett helvette. därför jobbar jag med det som är drygt. därför har jag en kall framtid.
jag kommer inte få något annat liv och jag vägrar en annan framtid. vi är samma. dryga,stela,kalla,ytliga med en ful insida.

Ignorent Boy, Beatiful Girl,

Ignorent Girl, Beatiful Boy.
Jag har tappat alla delar. Allting.

studio

Jag har utvecklats som fan detta år och är redo för dem bästa design-högskolerna som väntar mig. Nästa vecka blir det att styla en fotografering som kommer synas på SVT. Hår hår hår kommer det bli, i massa färger och längder. Jag och mitt "team" har gjort grymma fotograferingar fast jag tror att denna kommer slå exakt allt.

hair

black

Äkta hår projekt,

Håller på med ett hår projekt. I ett hel ylle tyg som inte finns att köpa längre. Håret är äkta. Det kommer bli sån jävla grym kostym när den är klar.